Tengerparti esküvő árak

 

Luxus tengerparti esküvő és egész napos prémium esküvői csomagok

FONTOS : Egyes országok a COVID-19 azaz a koronavírus miatt be- és kiutazási korlátozást vezettek be.  A járvánnyal kapcsolatos egészségügyi helyzet gyorsan változik, ezért az Asia-Tour Hun csapata mind az európai (Olaszország, Spanyolország (Mallorca)) mind az ázsiai (Thaiföld, Bali) új tengerparti esküvői foglalásokat  2020.02.22-én határozatlan időre felfüggesztette.
A már lefoglalt esküvőket a párok kérésére (amennyiben ez akadályba nem ütközik), megtartjuk.
Azok a párok, akik nem szeretnék a már korábban lefoglalt időpontot fenntartani, újrafoglalást igényelhetnek, új időpontot választhatnak vagy visszatérítést kapnak.

A tengerparti esküvőre készülő párjaink több exluzív esküvői csomag közül választhatnak. A kisebbik csomagban egy különleges tengerparti ceremónia tartozik, míg a prémium csomagban már egész napos romantikázás található. Az egész napos esküvői program sokkal tartalmasabb, élménydúsabb. Az esküvői ceremónia a különleges helyszínekkel kiegészülve még romantikusabb. Az Orchidea csomagban egész nap folyamatos a fotózás, a videózás. Az előre kiválasztott alapáras, ill. feláras helyszínekre, a látványosságokhoz sofőr viszi a párt. A tengerparti esküvő napját, a nagy napot, egy meghitt ünnepi vacsorával és a tengerparti naplementében égi lámpás eresztéssel egy pezsgő mellett tehetitek teljessé.

Thaiföld - Phuket. Az ajánlott időszak a nyaralásra, tengerparti esküvőre: január, február és június.

Kérjük, hogy a repülőjegy vásárlás, a szállás foglalás előtt érdeklődjetek a szabad időpontokról.

külföldi esküvő árak

Rólunk mondták

„Köszönjük a szuper élményeket, a tökéletes esküvői szervezést. Ez volt életünk leggyönyörűbb napja.” Marica & Imre Budapest 2014. január.

„Tengerparti esküvőnk volt, örömömben mindig ha rá gondolok sírni tudnék. Hiszem, hogy ez az élmény még szorosabbra fűzte a kapcsolatunkat, imádjuk Thaiföldet, imádjuk az esküvőnkről készült fotókat, videókat.” Ilona & Ágoston Budapest 2015. február.

„Sokat spóroltunk az utazáson a szálláson a nyaraláson nektek köszönhetően, reméljük, még találkozunk. Üdv.” Ági & Józsi Debrecen 2016. június.

„Álom, álom, álom, vagy valóság? Még mindig nem ébredtünk fel, az esküvő mámorában úszunk. Élmények amik örökké megmaradnak. A Buddhista szertartás hihetetlen ezoterikus volt, szikrázott a levegő. Jövőre ismét Thaiföld. Love” Eszter & Laci Győr 2017. február.

"Mindig is ilyen tengerparti esküvőre vágytam, de a mai napig nem hiszem el, hogy András és én és a tengerpart és a pálmafák… Szívből kívánom, hogy sokaknak megadasson ez az élmény… Vica & András Bodrogkeresztúr 2018 január.

"Kivételes, szerencsés párnak tartjuk magunkat, egy varázslatos tenerparti esküvőben lehetett részük. A csapat sokáig szervezte az esküvőnket, és elmondhatjuk, hogy ez akkora élmény ami minden pénzt megér. Szerencsések vagyunk, hiszen a barátaink, ismerőseink csak a szokványos otthoni esküvőt választották, már megbánták... Ez az esküvő rólunk szólt, és nem a vendégseregről, nem minden napi volt, és az érzelmek, szenvedélyek még közelebb hoztak minket. A táj, a fogadalom tétel, a buddhista áldás, más, más nagyon más mint az otthoni esküvő. Szívből kívánjuk, hogy ezt az élményt sokan átélhessék. Perger Anna & Tukacs Gábor - 2018 június.

„Szeretjük Thaiföldet és ezért választottuk ezt az országot a tengerparti esküvőnk helyszínéűl. Csodás part, meseszép tenger, álomszép esküvő. Tényleg profi az esküvőszervező csapat, valóban profi az esküvői fotós és videós. Mindennel elégedettek voltunk, de egy dolgot nem fogunk magunknak megbocsájtani: hogy csak 8 napra mentünk :).” Anikó & Géza 2020. február 16.

Tengerparti esküvő - esküvői csomagok, esküvői árak

Coral esküvői csomag - Thaiföld

Örök hűség fogadása lenyűgöző pálmafás fehér homokos tengerparton. Esküvői professzionális fotózás, esküvői kreatív fotózás páratlan helyszíneken, MAGYAR asszisztenciával.

 • Az esküvő előre egyeztetve e-mailben, magyarul
 • Az esküvő előtti napokban próbafrizura és próbasmink
 • Transzfer a szálloda és a ceremónia helyszíne között
 • Bambusz díszek "Purple Den. Sonia" orchideával a ceremónia helyszínén
 • "Red Caninae Rose" és "Vandas Orchids" virágszirmok a homokban
 • A tengerparti esküvőt levezető magyar ceremóniamester
 • Esküvői professzionális fotózás és esküvői exkluzív kreatív fotózás
 • Ajándék "Hand Made" jegygyűrű párna
 • Megáldott, tradicionális thai „örök együttlét” ajándék
 • Kérésre fogadalom tétel, egyedi szöveg  a tengerparti esküvőn
 • 34 db retusált, szerkesztett kép az esküvő történéseiről
 • Esküvőhőz kérhetők egyéb kiegészítések

A csomag ára: 950 Euró

Jelenleg foglalható időpontok: 2022. január, február.

Orchidea esküvői csomag Thaiföld

Örök hűség fogadása bővített, MAGYAR nyelvű szimbolikus ceremónia keretében, fehér homokos, pálmafás tengerparton, teljes napon át tartó programokkal. A csomag tartalmazza a transzfereket, a nap folyamán a professzionális fotózást, videózást és az alábbiakat:

 • Az esküvő előre egyeztetve e-mailben, magyarul
 • Az esküvő előtti napokban próbafrizura és próbasmink
 • Magyar ceremóniamester
 • Bambusz dekoráció, "Purple Den. Sonia" orchideákkal és orchidea díszek a homokban
 • Professzionális esküvői fotós és videós
 • 75 db retusált kép az esküvőről és a nagy nap eseményeiről
 • Kisfilm az esküvő legfontosabb pillanatairól
 • Kisfilm a programokról + 1 db fotómontázs választható zenével
 • frissítő, hideg ital az esküvő utáni programok alatt, a nap folyamán
 • esküvői díszoklevél, üdvözlőlap
 • behűtött Asti pezsgő az esküvő alatt a koccintáshoz
 • Választható, a tengerparti esküvőhöz illő bevonuló zene
 • Kérésre: homoköntés, fogadalomtétel a tengerparti esküvőbe ágyazva
 • ajándék egyedi, kézzel készített esküvői jegygyűrű párna
 • megáldott, tradicionális thai „örök együttlét” ajándék
 • virágsziromeső a tengerparti esküvő után
  • A nagy napon helyi látványosságokat, csodás kis partszakaszokat, kilátókat tekintünk meg, és mindenhol pazar fotókat videókat készítünk rólatok. A ceremóniához, buddhista szertartást és egyéb feláras programokat is választhattok.

A csomag ára 1600 Euró

2022 januárjára
jelentős kedvezmény!

White Sand fotózás csomag - Thaiföld.

5 exkluzív helyszínen professzionális kreatív fotózás, kreatív videózás, végig MAGYAR asszisztálással, MAGYAR idegen vezetéssel. Ajándék romantikus vacsora, luxus étteremben.

 1. Buddhista templom meglátogatása
 2. Elefántfarmon fényképezés
 3. Big Buddha Phuket, a monumentáis Buddha szobor
 4. Romantikus kis eldugott parszakasz
 5. View Point Karon kilátó
 6. A nap eseményeiről készül • 2 db 2 perces kisfilm • 115 db digitális retusált kép.

A csomag ára 650 Euró

Tengerparti esküvő Mallorca

 

Külföldi tengerparti esküvő: Mallorca. Nem hivatalos, MAGYAR nyelvű ceremónia és akár egész napos prémium esküvői csomagok

Az európai, tengerparti esküvőre készülő párjaink több exluzív esküvői csomag közül választhatnak. A kisebbik csomagban egy különleges tengerparti ceremónia tartozik, míg a prémium csomagban már egész napos romantikázás található. Az egész napos esküvői program sokkal tartalmasabb, élménydúsabb. Az esküvői ceremónia a különleges helyszínekkel kiegészülve még romantikusabb. Az Orchidea csomagban egész nap folyamatos a fotózás, a videózás. Az előre kiválasztott alapáras, ill. feláras helyszínekre, a látványosságokhoz sofőr viszi a párt. A tengerparti esküvő napját, a nagy napot, egy meghitt ünnepi vacsorával és a tengerparti naplementében égi lámpás eresztéssel egy pezsgő mellett tehetitek teljessé.

Palma de Mallorca - Spanyolország. Az ajánlott időszak tengerparti esküvőre: júniustól - októberig.

Az oldalon található árak csak a megjelölt esküvői szollgállatásokat tartalmazzák, az utazás (repülőjegy, szállás) költségeit nem.

Kérjük, hogy a repülőjegy vásárlás, a szállás foglalás előtt érdeklődjetek a szabad időpontokról.

Esküvő tengerparton Mallorca

Rólunk mondták

"Az esküvő szervező csapat nagyon kedves és segítőkész. Beszélnek a magyaron kívűl angolul, olaszul, oroszul, németül, törökül, thaiul. Fotóznak, videóznak, sminkelnek, frizurát készítenek színvonalasan. Ilyen árban ilyen profi szervezést, ilyen szuper kivitelezést sehol nem találtam, pedig sokat keresgéltem az esküvőnk előtt. Mi a tengerparti ceremóniánk előtt Magyarországon megesküdtünk, ezt így jóval egyszerűbbnek találtuk. Külön köszönet a csapatból Annának aki végig türelmesen, kedvünkben járva segített, hogy a nekünk legmegfelelőbb szállást, repülőjegyet megtaláljuk, és végig segített, hogy egy gyönyörű esküvőnk lehessen Mallorcán. Ilona & János 2019 június. Palma de Mallorca - Spanyolország

"Az életünk legnagyobb élményét éltük át Mallorcán, és ebben az esküvő szervező csapatnak is nagy része volt. Már egy évvel előre elkezdtük szervezni a tengerparti esküvőnket. A párom Zoli és én is izgatottan vártuk az esküvő napját, de tudtuk hogy ilyen szuper szervezés mellett biztos, hogy nem fogunk csalódni, ez így is történt... Minden az utolsó részletig tökéletes volt, épp úgy ahogy volt minden, sőt talán még jobb is volt, mint ahogy elterveztük az esküvőt. Még 2019 tavaszán Magyarországon "hivatalosan" megesküdtünk, így a papírokkal se kellett már kint Mallorcán bajlódnunk. Mallorca csodálatos, Budapestről 2 óra alatt repülővel elérhető. A tengerpartok Mallorcán többnyire szép homokosak, ez az esküvői helyszín Európában a lehető legtökéletesebb. A szállást és a repülőjegyet mi utazási irodával foglaltuk, de az esküvő szervező csapat is sokat segített. Eszter és Zoltán - 2019 június. Palma de Mallorca - Spanyolország

"Először is : szuper volt minden, és ezért szívből hálásak vagyunk az esküvő szervező csapatnak! Az esküvő helyszíne, a part, a fotózás a videózás, épp olyan volt ahogy előre megbeszéltük, minden szuper volt. Mi igazából 2019 május 6-án szerettük volna tartani az esküvőt, de szerencsére hallgattunk a tanácsra (miszerint május esősebb és hűvösebb, a tenger ilyenkor még hideg) és június végére tettük az esküvő időpontját. Esküvői fogadalom tételünk is volt és pezsgővel koccintottunk a szépséges parton. Mallorcai tengerparti esküvőnk olyan volt amire joggal irigykednek a barátnőim :)! T & G - 2019 június. Palma de Mallorca - Spanyolország

"Mallorcai élmémnyeink az életünk legszebb pillanatai. Mallorca tengerpartján esküdtünk meg, fehérhomokos pálmafás parton, csodás időben. A tenger gyönyörű kék volt. A fotók videók csodásak lettet, a csapat végig a kedvünkben járt. A kismama fotózás egyedűlálló volt. Hálásak vagyunk a sok sok segítségért. D & P 2019. augusztus. Palma de Mallorca

" 2019 nyár végén szeptemberben az utó- szezonban tartottuk az esküvőnket Mallorcán. Először Thaiföldet szerettük volna, de Thaiföld helyett végül Mallorca lett a kiszemelt helyszín, mert megtudtuk, hogy Thaiföld nyár második felében már esős. Az időjárás nagyszerű volt, a szálloda és repülőjegy árak meglepően olcsóak voltak. Köszönjük a sok tanácsot amivel ellátot minket ez a fiatalos esküvős csapat, örülünk, hogy végig megfogadtuk a tanácsaikat, így sokat spóroltunk az utazás alatt. Az esküvő napfelkeltében volt. A tengerparton a felkelő nap még különlegesebbé tette ezt a gyönyörű eseményt. A fotók profik, a kisfilm varászlatos lett. Végig kedvesek, segítőkészek voltak a srácok és a lányok is. Profi csapat, tökéletes nyaralás és esküvő!! Judit & Viktor - 2019 szeptember. Palma de Mallorca - Spanyolország

Mallorca, Tengerparti esküvő - esküvői csomagok, esküvői árak

Coral esküvői csomag - Mallorca

Örök hűség fogadása lenyűgöző tengerparton, Mallorcán. Esküvői professzionális fotózás, esküvői kreatív fotózás páratlan helyszíneken, MAGYAR asszisztenciával. Mallorca.

 • Az esküvő előre egyeztetve e-mailben, magyarul
 • Bambusz díszek a ceremónia helyszínén
 • Virágszirmok a homokban
 • A tengerparti esküvőt levezető MAGYAR ceremóniamester
 • Esküvői professzionális fotózás és esküvői exkluzív kreatív fotózás
 • Ajándék, egyedi gyűrűpárna
 • Kérésre homoköntés
 • Kérésre fogadalom tétel, egyedi szöveg a tengerparti esküvőn
 • 34 db retusált, szerkesztett kép az esküvő történéseiről
 • Esküvőhőz kérhetők egyéb kiegészítések

Az esküvői csomag ára
880 Euro

Részletes leírás a katalógusunkban.

Időpontok: Június 15- től szeptember 30-ig! A repülőjegy, szállás foglalás előtt kérjük érdeklődjetek a szabad időpontokról.

Orchidea esküvői csomag Mallorca

Örök hűség fogadása bővített, MAGYAR nyelvű szimbolikus ceremónia keretében, gyönyörű tengerparton, fotózással, videózással. Az esküvő után 4-5 órás kreatív fotózás, videózás, Mallorca látványosságainál, meseszép helyszíneken. A csomag tartalmazza a transzfereket, a nap folyamán az esküvői fotózást, az esküvői videózást és az alábbiakat:

 • Az esküvő előre egyeztetve e-mailben, magyarul
 • Magyar ceremóniamester
 • Bambusz dekoráció, virágszírmok a homokban
 • Behűtött Asti pezsgő az esküvő alatti a koccintáshoz
 • Választható, a tengerparti esküvőhöz illő bevonuló zene
 • Professzionális esküvői fotós
 • 75 db retusált kép az esküvőről és a nagy nap eseményeiről
 • Esküvői díszoklevél, üdvözlőlap
 • Kisfilm az esküvő legfontosabb pillanatairól
 • Kisfilm a programokról + 1 db fotómontázs választható zenével
 • Frissítő, hideg ital a nap folyamán
 • Kérésre: homoköntés, fogadalomtétel a tengerparti esküvőbe ágyazva
 • Ajándék egyedi, kézzel készített esküvői gyűrűpárna
  • A nagy napon a helyi látványosságokat, csodás kis partszakaszokat, kilátókat tekintünk meg, és mindenhol pazar fotókat videókat készítünk rólatok. A ceremóniához feláras programokat is választhattok.

Az esküvői csomag ára 1450 Euro.

Részletes leírás a katalógusunkban.

Időpontok: Június 15- től szeptember 30-ig! A repülőjegy, szállás foglalás előtt kérjük érdeklődjetek a szabad időpontokról.

 

 

White Sand kreatív tengerparti fotózás csomag Mallorca, Szardínia, Törökország

Exkluzív helyszíneken professzionális kreatív fotózás, kreatív videózás, végig MAGYAR asszisztálással, MAGYAR idegen vezetéssel. Ajándék romantikus vacsora, luxus étteremben.

Tengerparti esküvő - érdeklődés