Tengerparti esküvők Thaiföldön, Balin, Törökországban, Olaszországban

A magyar párjainknak a külföldi esküvőt, így az ázsiait is csodálatos tengerpartokon szervezzük. A tengerparti, thaiföldi esküvőinket elsősorban Phuketen, mesebeli tengerparton tartjuk, akárcsak Balin és a többi ázsiai országban is, ahogy a fényképeinken, videóinkon is látjátok.

 

Hivatalos vagy nem hivatalos tengerparti esküvő?

A hivatalos tengerparti esküvő esetén Balin, Thaiföldön, Olaszországban, Törökországban, hivatalos esküvői okmányokat állítanak ki az esküvőről. A nem hivatalos tengerparti esküvő, tengerparti ceremónia esetén egy esküvői oklevelet kap a pár. Az esküvői oklevelet a tengerparti ceremónia helyszínén a fogadalom tételek során kerül aláírásra. Ebben az esetben, a nem hivatalos esküvő esetén nincs hosszadalmas hivatali ügyintézés. A tapasztalataink alapján az a legjobb, legegyszerűbb megoldás arra, hogy sok időt és pénz takarítsatok meg, de törvényessé tegyétek a házasságotokat, ha a tengerparti esküvő előtt vagy a tengerparti esküvő után Magyarországon egybekeltek.

 

Milyen tengerparti esküvős csomag közül lehet választani?

Több esküvői csomag közül lehet választani, és ezek kombinálhatóak és személyre is szabhatóak. Amennyiben van egy határozott elképzelésetek a tengerparti esküvőről, akkor próbálunk megfelelni az igényeiteknek. A tengerparti esküvőn kívül számos fantasztikus látnivaló megtekintése, és több egzotikus program közül lehet választani az esküvő napjára. Az esküvő utáni legkedveltebb programok közé Ázsiában a „buddhista áldás”, és az esküvő utáni „hajókázás egy kis eldugott szigetre” tartozik.

 

A tengerparti esküvő mellé milyen programok közül lehet választani?

A tengerparti esküvői ceremónia után lehetőség van alapáras és feláras programokra, ezeket az esküvő napjára lehet rendelni. Az esküvőszervező csapatunk segítségével az ázsiai országok, így Thaiföld és Bali egzotikus kultúráját, természeti adottságait kihasználva csodálatos tengerparti helyszínekre, lélegzetelállító templomokba, kilátókba, panorámás luxus éttermekbe juthatnak el a párjaink. Az esküvős párok kihagyhatatlan eseménynek tartják a már korábban említett Buddhista szertartást Thaiföldön, Phuketen, ahol a párt a szerzetesek megáldják és spirituálisan is egybekötik az életüket.

Tengerparti esküvő. Esküvők Thaiföldön, Balin, Törökországban, Olaszországban